Business is booming.

Crkva na kamenu

119

Poštovani čitatelji i pretplatnici Crkve na kamenu,

obraćamo vam se u ovo teško vrijeme u kojemu čitavim svijetom vlada psihoza zbog velike opasnosti koja prijeti čovječanstvu od pogubna koronavirusa. Ova je nevolja uzdrmala cijeli svijet i potpuno promijenila, barem na trenutak, navike i način života, te može imati nepredvidljive posljedice u budućnosti, i to na raznim područjima. Države, društvo u cjelini kao i svaki pojedinac snalaze se u ovim izvanrednim okolnostima kako umiju i znaju. Društveni sustav na koji smo naviknuli, jednostavno više ne funkcionira. Sve je poremećeno. Dakako, i mi smo dio toga sustava pa se uredništvo lista mora prilagoditi novim uvjetima. Do daljnjega nismo u mogućnosti s vama komunicirati na dosadašnji uobičajen način, dostavljajući vam tiskani primjerak našega lista. Razgovarali smo s mnogima što učiniti u ovoj situaciji. Bilo je više prijedloga, a mi smo donijeli odluku za sada novine postaviti samo na portal Crkve na kamenu. Što će biti za koji mjesec, vidjet ćemo, jer će nam prilike diktirati daljnje djelovanje. Znamo, mnogi naši čitatelji ne koriste internet, te će stoga u ovo vrijeme biti uskraćeni za čitanje našega lista, ali sada nemamo drugoga izbora. Uzdamo se u Božju pomoć i nadamo se uskoro boljim danima.
Svima vama želimo blagoslovljen Uskrs i duševni mir od uskrsloga Gospodina koji je svojim uskrsnućem pobijedio svaki virus grijeha i smrti!

Digitalno izdanje

Digitalno izdanje Crkve na kamenu (4/2020.) možete listati tako što dođete mišom na prvu stranicu pa će se u lijevom donjem kutu pojaviti strjelice, a možete povećavati i smanjivati font.