Business is booming.

Misa za poginule branitelje na Gradini

162

U, utorak, 13. srpnja 2021., slavit će se sveta misa za poginule branitelje na Gradini, koja se nalazi na tromeđi čapljinske, stolačke i mostarske općine.

U obrani svoje domovine i svoga naroda 24 branitelja 13. srpnja 1993. godine položili su svoje živote.

Ove godine obilježavamo 28 godina njihove neizmjerne hrabrosti i žrtve. Na dan njihova stradanja slavit će se Sveta Misa u 19 sati kod spomen križa na Gradini. Koncelebrirano misno slavlje predslavit će župnik iz Stoca don Rajko Marković.

Svetu Misu prikazat ćemo za poginule branitelje: Goran Rebac, Vedran Đoković, Lenko Bule, Josip Bule, Zlatko Ivanković, Gojko Galić, Nikola Krmek, Krešo Bubalo, Dragan Miličević, Radoja Vidaković, Slavko Previšić, Ilija Krešić, Zoran Šuman, Franjo Bošković, Ivan Šimović, Vinko Babić, Zdravko Jelić, Ivan Čović, Miroslav Mandarić, Kruno Zlomislić, Slavko Kulaš, Božo Anić, Zdravko Sopta i Branko Grgić.

Nakon euharistijskog slavlja uslijedit će polaganje vijenaca predstavnika obitelji, općina i udruga proizašli iz domovinskog rata. Budimo zajedno u molitvi, te na taj način pokažimo naše zajedništvo kao što su i oni 13. srpnja 1993.