Business is booming.

Božićni susret hrvatske katoličke mladeži održan u Gabeli

133

Božićni susret Hrvatske Katoličke Mladeži – BIOS održan je u motelu “Lav” u Gabeli. Kako je istaknuo don Vinko Puljić, župnik župa Gabela i Gorica – Struge, domaćin i jedan od organizatora ovog susreta, “svećenici koji djeluju u župama doline Neretve (Dračevo, Čeljevo, Gorica – Struge i Gabela) okupljaju svoje mlade na redovite susrete u prvi i treći petak mjeseca, te upriličuju kvalitetno predavanje, dobru duhovnu glazbu i lijepo druženje, s nakanom formirati, animirati ANIMATORE (anima = duša) koji će živjeti i aktivirati vjerski život, molitvu i rad naših mladih Hrvata Katolika u svojim župama.

Zbog dobre posjećenosti i dobroga glasa o ovim susretima počeli su se priključivati i mladi ostalih susjednih župa (Neum, Gabela Polje, Čapljina, Domanovići, Aladinići, Prenj, Stolac, Studenci … S obzirom da je Božić, odlučili smo pozvati sve koji žele na lijepo druženje, predavanje i domjenak”.

Sve prisutne na početku večeri pozdravili su don Vinko Puljić i don Krešo Puljić, a zatim je predavanje održao don Mile dr. Vidić, na temu “Moj susret s Božićem”.

Svadbena dvorana motela “Lav” bila je puna mladih koji su pjevali pjesme, uživali u druženju i božićnom domjenku.

Za glazbeni dio pobrinuli su se izvođači “Anima” i “Cordo”.

Izvor Radio Čapljina